Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

René Stokvis en Jasper Stokvis starten STOKVIS & STOKVIS EVENTS

Hilversum, 17 februari 2010

TV-producent René Stokvis (67) en zijn neef Jasper Stokvis (39) starten samen een nieuw bedrijf dat zich gaat bezighouden met corporate events en corporate communicatie, in de profit en non-profit sector.

René Stokvis heeft onlangs, na 30 jaar, zijn TV productiehuis René Stokvis Producties in Laren verkocht. Met Jasper Stokvis werkte hij in dit bedrijf ruim 10 jaar succesvol samen in de directie. Beiden hebben onlangs het bedrijf verlaten.

Om hun brede redactionele- en productionele media know-how ook voor het bedrijfsleven te kunnen inzetten, besloten ze onlangs samen Stokvis & Stokvis Events op te richten.

René Stokvis: "Toen ik hoorde dat Jasper op zoek was naar een nieuwe uitdaging heb ik hem aangeboden om samen met mij een nieuw corporate events bedrijf op te zetten. Hierdoor blijft de naam Stokvis als bedrijfsnaam voortbestaan. We hebben lang samengewerkt en ik heb grote waardering voor zijn commerciële en communicatieve vaardigheden. Hij heeft een ruime ervaring in de profit en non-profit sector, waar corporate events vaak een onderdeel zijn van de marketing mix. Dat kan hem in zijn nieuwe werkkring goed van pas komen."

Jasper Stokvis: "Het is een interessante uitdaging om nu als ondernemer in een bedrijf te werken dat je eigen naam draagt. Ik heb heel veel van René geleerd, die inhoudelijk en als ondernemer nog steeds zeer gedreven is en van wiens ervaring ik nog dagelijks gebruik maak. Na 10 jaar TV was ik toe aan iets nieuws en het lijkt mij een uitdaging om de kennis die ik heb opgedaan in de TV-wereld nu in de corporate events markt te gaan gebruiken."

Over Stokvis & Stokvis Events
Stokvis & Stokvis Events richt zich op corporate events en corporate communicatie, in de profit en non-profit sector. Op basis van vakmanschap, inhoud en creativiteit geeft Stokvis & Stokvis Events vorm en inhoud aan de evenementen en communicatie van ondernemingen en organisaties. De onderneming is gevestigd op het Mediapark in Hilversum.Ingezonden persbericht