Gemeente Voorschoten

Debatteren kun je leren

Uitkomen voor je eigen mening en die met vuur
verdedigingen. Zulke goede argumenten gebruiken dat je tegenstander met zijn mond vol tanden staat. Discussieer jij graag? Of zou jij het juist willen leren? Meld je dan aan voor de gratis workshop Debatteren!

Op woensdag 17 februari om 19.30 uur organiseert de gemeente een workshop Debatteren voor jongeren van 16 jaar en ouder. De workshop vindt plaats in jongerencentrum The Basement, Koningin Julianalaan 55.

Verkiezing beste debater
Tijdens de workshop leert expert Masja Schuyt, je de regels en trucs van het debatteren. Na de workshop ga je op 1 maart in verkiezingsdebat met Voorschotense politici. Tijdens het verkiezingsdebat kiezen de politici de beste debater. Na het verkiezingsdebat krijg je een certificaat debatvaardigheden. Altijd leuk voor je CV!

Aanmelden per mail
Aanmelden voor de workshop kan via een digitaal formulier.

Masja Schuyt geeft de workshop. Zij is expert op het gebied van debatteren voor jongeren. Masja begon haar carrière als trainer van jongeren voor een serie debatten met verschillende ministers in de Tweede Kamer. Ook was zij debatleider bij Operatie Jong, waar zij jongeren in debat liet gaan met toenmalig minister Verdonk. Ook was zij organisator van bijeenkomsten van de Jeugdzorgbrigade, waar jongeren discussieerden met Frank de Grave.

Bezoek ook eens onze hyvespagina!

Locatie en tijd
Datum: woensdag 17 (workshop) en maandag 1 maart (verkiezingsdebat) Tijd: inloop vanaf 19.00 uur (beide dagen)
Plaats: The Basement, Koningin Julianalaan 55, Voorschoten Kosten: gratis

* 10 februari 2010