Gemeente Beverwijk


Burgemeester deelt flyers en rode potloden uit op de weekmarkt

Op woensdagmorgen 17 februari is burgemeester Han van Leeuwen te vinden op de weekmarkt in Beverwijk. Samen met twee promotiemedewerkers deelt hij flyers en rode stempotloden uit in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart 2010.

Via de flyer worden Beverwijkers en Wijk aan Zeeërs opgeroepen hun stem niet verloren te laten gaan. Op de achterkant van de flyer staat praktische informatie over de verkiezingen. Wanneer mag je stemmen? Waar kun je stemmen? Vergeet je je ID niet? Om mensen vast een duwtje richting stembureau te geven, deelt de burgemeester rode stempotloden uit.

Oeps!
De voorkant van de flyer staat geheel in het teken van de opkomstverhogende 'oeps'-campagne. Daarnaast verspreidt de gemeente posters en plaatst volgende week borden langs de weg die inspelen op de gedachte dat iedereen wel eens wat vergeet. Oeps! Maar verkiezingen, die vergeet je niet! Op de affiches kleurt het rode stempotlood de wangen rood van schaamte als je jouw stem verloren laat gaan. Je stem is te belangrijk. Laat 'm niet verloren gaan. Kom dus stemmen op 3 maart!