Deelgemeente Charlois Rotterdam

Speciale verkiezingsuitgave Charlois Magazine

Afgelopen maandag is de speciale verkiezingseditie van Charlois Magazine verschenen. Het gehele blad is gewijd aan de deelraadsverkiezing van woensdag 3 maart aanstaande. Deze week wordt hij in de hele deelgemeente huis-aan-huis verspreid.

In deze speciale uitgave kunt u ondermeer lezen waarom het belangrijk is dat u gaat stemmen; welke partijen er aan de deelraadsverkiezing mee doen; waar zij voor staan; hoe het stemmen precies in zijn werk gaat; waar en hoe laat u op 3 maart terecht kunt en wat er gebeurt na de verkiezingen. Daarnaast vertellen Charloisers wat zij belangrijk vinden voor hun wijk en waarom zij op 3 maart gaan stemmen. Ook vindt u in dit Charlois Magazine de kandidatenlijst voor de deelraad van Charlois.

Niet ontvangen?

Heeft u het Charlois Magazine (nog) niet ontvangen? Vanaf vrijdag ligt het Magazine ook op diverse plekken in de deelgemeente. Uiteraard is dat bij de Stadswinkel Charlois aan de Boerhaavestraat 11. Maar ook bij bijvoorbeeld bewonersorganisaties, activiteitencentra wijkgebouwen en bibliotheken in de deelgemeente Charlois.