Deelgemeente Charlois Rotterdam

Ondernemershuis Zuid bezoekt ondernemers

Woensdag 10 februari bezochten vertegenwoordigers van het Ondernemershuis Zuid ondernemers in de Tarwewijk.

Vertegenwoordigers van het Ondernemershuis Zuid, onder wie dagelijks bestuurder Lionel Martijn, bezochten onder meer de heer Moelker van Bodyflair aan de Pleinweg (foto: fotopersbureau Cor Vos). Afgevaardigden van de deelgemeente Charlois, ontwikkelingsbedrijf Rotterdam, Kamer van Koophandel en bureau DAAD bezochten zes ondernemers in de (para)medische sector.

Dagelijks bestuurder Lionel Martijn, portefeuillehouder Economische Zaken van de deelgemeente vroeg hen op welke manier het Ondernemershuis Zuid hen van dienst kan zijn.

De zes ondernemers kwamen met vragen over bedrijfsoverdracht, de Kansenzoneregeling, fietstrommels, invalidenparkeerplaatsen, vergunningen en bestemmingsplanwijzigingen.

De vertegenwoordigers van het Ondernemershuis konden een aantal vragen direct beantwoorden. Op andere vragen, die wat meer uitzoekwerk met zich meebrachten, krijgen de ondernemers zo snel mogelijk antwoord.

Het belangrijkste gevoel dat ondernemers en de vertegenwoordigers van het ondernemershuis uitspraken is dat het imago van de Tarwewijk erg vooruit gegaan is de afgelopen jaren en dat dit een positieve uitwerking heeft op het ondernemerschap in de wijk.