Gemeente Hoogeveen

Windmolens, fietsen, debat en café

17 februari 2010 - De campagnes voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn in volle gang. Hebt u zaterdag bijvoorbeeld geluisterd naar Radio Hoogeveen of Cassata? Ook komende week worden weer allerlei activiteiten gehouden. Woensdag 17 februari is er een jeugddebat in het raadhuis van 16.30 tot 18.00 uur. Dit debat is ook rechtstreeks te volgen op Radio Hoogeveen. Eveneeens woensdag 17 februari houdt GroenLinks een informatieavond over windmolens in het Herman Bavinckhuis aan het Stoekeplein in Hoogeveen, aanvang 20.00 uur.

Activiteiten

En verder komende week....
20 februari - Grote campagnedag van diverse partijen 20 februari - SP Op Fietse, vertrek 13.00 uur vanaf gemeentehuis 22 februari - Verkiezingsdebat Plaatselijk Belang Hollandseveld in zaal Mol, aanvang 20.00 uur 23 februari - Politiek café met D66'er Alexander Pechthold, Havezate, de Wijk, aanvang 19.30 uur

Volgende week informeren we u over nog meer activiteiten, zoals het grote lijsttrekkersdebat op 25 februari in de Burgerzaal van het Raadhuis.

Kieskompas

Alle partijen proberen u over te halen uw stem op hen uit te brengen. Vindt u het ondanks al deze inspanningen nog moeilijk een keuze te maken, vul dan de dertig stellingen in op Kieskompas op internet (www.kieskompas.nl). Kieskompas is een handig hulpmiddel omdat u binnen enkele minuten weet u welke partij gemiddeld het dichtst bij uw ideëen staat. Kieskompas geeft overigens geen dwingend stemadvies, maar wil u laten nadenken over de verschillende onderwerpen. U kunt ook aangeven welke onderwerpen voor u het belangrijkst zijn en deze vergelijken met de standpunten van de verschillende partijen. Dan kan het gebeuren dat u inhoudelijk niet het dichtst staat bij de partij waarop u uitkomt in het totale plaatje. Door per thema de antwoorden te bekijken, kunt u zien waardoor eventuele verschillen zijn ontstaan. Kies Kieskompas via de homepage van www.hoogeveen.nl. Of kom naar het Compagnieshuis en vul Kieskompas in op de computer in de hal.