Politie Brabant-Noord

Carnaval dinsdag/woensdag

regio, 17-02-2010

's-Hertogenbosch - De politie heeft dinsdagmiddag rond 17.30 uur een 17-jarige Bosschenaar aangehouden in de Karrenstraat. De jongen was een kroeg uitgezet door portiers en mocht niet meer naar binnen. Hij begon vervolgens te spugen naar de portiers. Hierop werd hij aangehouden door de politie. Na verhoor is hij heengezonden met een bekeuring.

's-Hertogenbosch - De politie heeft drie Bosschenaren (2x 20 jaar en 21 jaar) rond 23.00 uur aangehouden op de Parade. Agenten zagen het drietal vechten op straat. Hierop werden ze alle drie aangehouden voor vechten op straat. Een van de 20-jarige mannen bleek ook drugs op zak te hebben (wiet en vermoedelijk cocaïne) dat is in beslag genomen. Hij zit nog vast. De andere twee mannen zijn na verhoor met een bekeuring heengezonden.

's-Hertogenbosch - Een 25-jarige Bosschenaar is dinsdagavond rond 24.00 uur aangehouden in een café aan de Karrenstraat. De man had een gsm van een medewerker in zijn zak gestopt. De telefoon was op de grond terecht gekomen. Portiers hielden de man aan en droegen hem over aan de politie. De gsm is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

Rosmalen - De politie heeft woensdagmorgen rond 00.45 uur een 17-jarig meisje aangehouden in de Dorpsstraat. Ze wordt ervan verdacht een 16-jarig meisje uit Rosmalen te hebben geslagen tijdens een ruzie. Dat gebeurde op straat. Portiers hielden het meisje aan en droegen haar over aan de politie. Ze is ingesloten.

Uden - Een 20-jarige man uit Uden is dinsdagavond rond 22.00 uur aangehouden in een café aan de Markt. De verdachte bevond zich in de kroeg en liet zijn broek zakken op het moment dat surveillerende agenten voorbijliepen. Hij toonde vervolgens zijn billen aan de agenten. De man werd aangehouden voor belediging. Na verhoor is hij heengezonden met een bekeuring.

Uden - Twee 16-jarige jongens uit Volkel en Odiliapeel zijn woensdagmorgen rond 00.30 uur aangehouden op de Markt. De jongens hadden in een toilet van een café tegels van de muur getrapt. Ze waren betrapt door een portier. Na verhoor zijn de jongens heengezonden. Ze zijn doorgestuurd naar Halt.

Uden - De politie heeft woensdagmorgen rond 03.00 uur een 18-jarige vrouw uit Volkel en een 22-jarige man uit Zweden aangehouden op de Markt. Het stel was door een portier betrapt op diefstal. Ze waren het magazijn van een café binnengegaan en hadden drank gestolen. De portier betrapte de vrouw toen ze met een paar flesjes bier uit het magazijn kwam. Hierop werd het duo aangehouden en overgedragen aan de politie. De verdachten zouden voor ongeveer 80 euro aan drank hebben gestolen. Na verhoor zijn ze heengezonden. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Sint Oedenrode - De politie heeft dinsdagavond rond 22.15 uur een 20-jarige man uit Sint Oedenrode aangehouden in een café op de Heuvel. De man was door een medewerker van de kroeg betrapt op drugsbezit. Hij bleek zes xtc-pillen op zak te hebben. De drugs zijn in beslag genomen door de politie. Na verhoor is de verdachte heengezonden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Sint-Oedenrode - De politie heeft dinsdagavond rond 23.45 uur een 35-jarige man uit Sint Oedenrode aangehouden. Hij zou in een café een man bij de keel hebben gegrepen. Daarnaast zou hij buiten op straat ook nog twee fietsen vernield hebben. De verdachte is ingesloten voor onderzoek.