Politie Limburg-Zuid

13-jarige Jennifer Hop vermist

De politie is op zoek naar de 13-jarige Jennifer Hop uit Geleen. Jennifer is voor het laatst op school gezien op donderdag 11 februari. Na de les van 12.10 uur is zij van haar school, het DaCapo College aan de Kleine Steeg in Sittard, weggegaan. Daarna is niets meer van haar vernomen.

Jennifer is blank en ongeveer 1.58 meter. Ze heeft een normaal postuur, bruine ogen en bruin haar tot over haar schouders. Ze heeft haar haren vaak opgestoken. Toen ze voor het laatst gezien is, droeg ze een zwarte, met roze en wit geblokte, jas. Deze is van het merk New Yorker en heeft een capuchon met een bontrand. Verder had ze witte gymschoenen aan en een lichtblauwe schooltas met zwarte hengsels bij zich.

Jennifer is al eerder weggelopen en het is mogelijk dat ze nu met een vriendin van dezelfde leeftijd op pad is. Ze is niet in het bezit van een gsm en heeft geen geld meegenomen.

Mensen die Jennifer na donderdagmiddag 11 februari nog gezien hebben, weten waar ze is geweest of waar ze nu is, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

17-02-2010, Geleen