Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 17-02-2010

Laatste dag van carnaval verloopt relatief rustig in district
Oosterhout

OOSTERHOUT: De laatste dag van het carnaval is dinsdag in het district Oosterhout relatief rustig verlopen. Agenten hebben twee
horecagerelateerde aanhoudingen moeten verrichten.

Op de Markt in Oosterhout werd woensdagmorgen rond 01.00 uur een 17-jarige jongen uit Oosterhout aangehouden, omdat hij een 18-jarige plaatsgenoot had mishandeld, samen met enkele anderen. Het slachtoffer kreeg enkele rake klappen en trappen. Dinsdagavond werd een 19-jarige man uit Molenschot gearresteerd, nadat hij een portier van een horecazaak in de Hoofdstraat in Rijen zou hebben bedreigd.

Politie arresteert groepje jongeren na vernieling autospiegels

LOON OP ZAND: De politie heeft woensdagmorgen rond 01.15 uur zeven jongens uit Kaatsheuvel aangehouden. De groep, in de leeftijd van 14 t/m 16 jaar, fietste richting Kaatsheuvel en vernielde spiegels van tenminste vier geparkeerde auto's aan de Hoge Steenweg. Agenten reageerden op een melding van de eigenaar van een van de auto's en hielden de jongens op de Duiksehoef aan. Ze mochten mee naar het bureau; drie jongens gaven daar de vernieling toe. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Drie Bosschenaren gearresteerd wegens vernielingen aan woning

SPRANG-CAPELLE/WAALWIJK: Drie mannen uit 's-Hertogenbosch van 19, 20 en 22 jaar zijn woensdagmorgen rond 04.45 uur aangehouden wegens openlijk geweld. Ze worden ervan verdacht eerder die nacht diverse ruiten en een deur van een woning aan de Hondsdraf in Sprang-Capelle te hebben vernield. Een getuige meldde op enig moment dat een groep van vijftien jongeren zich verdacht ophield op de G. Mahlerstraat in Waalwijk. Ze zouden daar staan met knuppels en stokken. Toen agenten arriveerden, stoof de groep uiteen. De agenten konden de
eerdergenoemde drie mannen even later aanhouden; zij zaten in een auto die gezien was bij de woning in Sprang-Capelle. Ook werden een bijl, een mes en een stok aangetroffen. Deze goederen en twee auto's zijn in beslag genomen. De drie mannen werden op het bureau in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de precieze achtergrond van het incident.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 17-02-2010 14:03 | © Regio Midden en West Brabant |