Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 17 februari 2010

Activiteitenkalender B&W Amersfoort

Woensdag 17 februari t/m zondag 14 maart 2010

Woensdag 17 februari
16.30 uur
Wethouder Kruyt neemt deel aan een dinerbijeenkomst "Naar een excellente publieke dienstverlening". Deze verenigingsbijeenkomst wordt verzorgd door het Congres- en Studiecentrum VNG. Dit in aanwezigheid van Annemarie Jorritsma. Locatie: Congrescentrum De Reehorst Bennekomseweg 24 te Ede

Donderdag 18 februari
14.00 uur
Wethouder Hekman is aanwezig bij de VNG Bestuurlijke Top: Meer tempo door betere besluitvorming overheid. Locatie: Atrium van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Nassaulaan 12 te Den Haag.

16.00 uur
Wethouder Van Daalen verricht de plaatsing van de eerste ondergrondse afvalbakken in de binnenstad. Locatie: Appelmarkt te Amersfoort.

Vrijdag 19 februari
09.30 uur
Wethouder Van Daalen ondertekent samen met de bestuurders van het Bestuurlijk Overleg Platform Water Vallei en Eem een intentieverklaring voor de permanente samenwerking tussen Bunschoten, Leusden, Amersfoort en Waterschap. Locatie: Stoomgemaal Hertog Reijnout, Zeedijk 6 te Nijkerk.

13.00 uur
Wethouder Boeve geeft het startsein voor de bouw van de tweede fase van het project Xenoncenter, een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein De Isselt. Locatie: Xenonweg te Amersfoort.

15.00 uur
Wethouder Boeve opent kinderdagverblijf De Droom.
Locatie: Hamseweg 38 te Hoogland

16.30 uur
Wethouder Boeve opent het kinderdagverblijf van de SKA (Stichting Kinderopvang Amersfoort). Locatie: Disselplein 8 te Hooglanderveen.

Woensdag 24 februari
19.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de hondensportvereniging Amersfoort. Hij zal kennismaken met de leden. Locatie: BW-laan te Amersfoort.

Donderdag 25 februari
16.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper heet nieuwe Amersfoorters welkom tijdens de Naturalisatieceremonie. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

19.00 uur
Wethouder Kruyt brengt een werkbezoek aan de VV APWC en maakt kennis met het nieuwe bestuur. Locatie: VV APWC Sportpark De Koppel Keerkring 11 te Amersfoort.

Vrijdag 26 februari
16.30 uur
Wethouder Kruyt woont de opening van de tentoonstelling Booming Amersfoort bij. Locatie: KadE, Smallepad 3 te Amersfoort.

Maandag 1 maart
09.00 uur
Wethouder Van 't Erve opent de Leonardo lesgroepen in de Leonardo School. Locatie: Obs De Zevensprong, Leonardo School, Bruispad 1 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Kruyt verricht mede de opening van Branche servicepunt Techniek. Locatie: UWV Werkbedrijf, Stadsring 75 te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Kruyt woont bijeenkomst bij in het architectuurcafé Isselt, Manhattan aan de Eem? Dit met medewerking van Matthijs Bouw van Bureau One Architecture. Locatie: Kunsthal KadE, Smallepad 3 te Amersfoort.

Woensdag 3 maart
Vanaf 22.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouders bezoeken de bijeenkomst rond de presentatie van de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen. De burgmeester maakt de einduitslag bekend. Het precieze tijdstip hiervan is niet bekend, maar is naar verwachting zeer laat in de avond. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Zaterdag 6 maart
13.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent 'Icoon' het nieuwe multifunctionele gebouw voor het Vathorstcollege, Bibliotheken Eemland, Stichting Kinderopvang Amersfoort en Scholen in de Kunst. Wethouder Van 't Erve, wethouder Boeve, wethouder Van Daalen en wethouder Kruyt zijn hierbij aanwezig. Locatie: Icoon, Leeghwater 1-3 te Amersfoort.

Zondag 7 maart
12.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de weekendschool en gaat op pad met de kinderen van 'Petje Af'. Locatie: Wagnerstraat 18 te Amersfoort.

12.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de tentoonstelling "In Loving Memory". Locatie: in Koppelwerk?

Vrijdag 12 maart
20.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper verleent haar medewerking aan de voorstelling 'Van Hunebed tot Hyves: de cabaretconon van de Nederlandse Geschiedenis. Locatie: Theater De Flint, Conickstraat 60 te Amersfoort.

Noot voor de redactie,

Gemeente Amersfoort