Politie Zaanstreek-waterland

Vrouw beroofd op station Zaandam-Kogerveld

Zaandam, 17-02-2010 o Een 46-jarige vrouw uit Zaandam is dinsdagavond door drie mannen beroofd op het NS-station van Zaandam-Kogerveld.

Rond 22.20 uur liep de vrouw over het perron toen drie mannen haar tegemoed liepen. Plotseling pakten twee mannen de Zaandamse vast terwijl de derde haar tas afpakte. Vervolgens renden het drietal weg richting de parkeerplaats. Mogelijk dat de daders hierna gevlucht zijn op een bromfiets.
Het slachtoffer beschrijft de daders als volgt:

Verdachte één is een getinte man van ongeveer 30 a 40 jaar oud. Hij had een lichte baardgroei en had opvallende gouden voortanden. Hij droeg een brede broek en een zwarte capuchonsjas van plaidstof, hij droeg een capuchon. Verdachte twee een getinte man van ongeveer 20 jaar oud. Hij heeft een breed postuur en een donkere baard. Hij droeg een donkere broek en een zwarte driekwarts jas met capuchon. Van de derde verdachte is geen signalement bekend.

Heeft u informatie die de politie kan helpen deze zaak op te lossen? Belt u dan met de politie op 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen op 0800-7000.