Gemeente Baarn

Boerderij van het Jaar 2010

Voor de 20e keer reikt Landschap Erfgoed Utrecht de onderscheiding 'Boerderij van het Jaar' uit. Dit jaar verloopt de procedure voor aanmelding van boerderijen anders dan voorgaande jaren: u kunt namelijk uw eigen boerderij of die van iemand anders aanmelden. Iedereen die in het bezit is van een mooie boerderij in de provincie Utrecht komt in aanmerking voor deze prijs.

Hoe werkt het

Op de website van Boerderij van het Jaar kunt u uw boerderij of die van iemand anders aanmelden. U vult de gevraagde gegevens online in. Ook kunt u hier foto's uploaden. De aanmeldingen worden door een vakjury bekeken en beoordeeld. De winnaar(s) worden eind mei bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond op Landgoed Oostbroek in De Bilt. Alle inzenders ontvangen hiervoor een uitnodiging

Â

De sluitingsdatum voor aanmeldingen is 5 april. Het is ook mogelijk om uw aanmelding telefonisch door te geven; bel daarvoor 030 220 55 34.

Â

Initiatiefnemers

De onderscheiding 'Boerderij van het Jaar' is een initiatief van De Boerderijen Stichting Utrecht (BSU) en Landschap Erfgoed Utrecht. Zij streven naar het behoud van de karakteristieke verschijningsvorm van de Utrechtse boerderijen en hun erven. Boerderijbewoners kunnen bij hen terecht voor adviezen over verbouwing, restauratie, subsidiemogelijkheden of de inrichting van erf en tuin.

Â

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de aanmeldprocedure en te winnen prijzen op de website van Boerderij van het Jaar. Ook kunt u contact opnemen met Arien Heering (030 220 55 34) of emailen naar info@landschaperfgoedutrecht.nl.