Warchild


900.000 euro van Nationale Postcode Loterij

10 februari 2010 -
Hendrik van Gent en Ellen Kooij (rechts) van War Child nemen een cheque in ontvangst van Sigrid van Aken (midden) van de Nationale Postcode Loterij. Copyright: Roy Beusker War Child ontvangt een bijdrage van EUR900.000 van de Nationale Postcode Loterij. Dit maakte de Nationale Postcode Loterij bekend tijdens het feestelijke Goed Geld Gala 2010 op 4 februari.

Jaarlijks ontvangt War Child een financiële bijdrage van de Postcode Loterij. Met deze enorme bijdrage kan War Child een groot verschil maken voor kinderen in conflictgebieden.

Recordbedrag
War Child is één van de 75 begunstigden van de Nationale Postcode Loterij, de grootste goede doelenloterij van Nederland. Dankzij 2,5 miljoen deelnemers aan de Nationale Postcode Loterij in 2009 wordt een bedrag van ruim EUR 256 miljoen verdeeld over 75 goededoelenorganisaties. Deze organisaties zijn werkzaam op het gebied van mens en natuur in Nederland en daarbuiten. Sinds haar oprichting in 1989, heeft de Nationale Postcode Loterij bijna EUR 3 miljard uitgekeerd aan goede doelen.

Deelnemers bedankt!
Dankzij de jaarlijkse bijdrage van de Nationale Postcode Loterij kan War Child nog meer kinderen helpen in conflictgebieden. Met elk gekocht lot speel je mee en steun je ons werk, én dat van onder meer het Wereld Natuur Fonds, Oxfam Novib, Unicef, Artsen Zonder Grenzen en Greenpeace. Door mee te spelen met de Postcode Loterij geef je dus niet alleen jezelf een kans op mooie prijzen, maar maak je de wereld ook een beetje mooier.

Ga voor meer informatie naar www.postcodeloterij.nl

Goed Geld Gala Nationale Postcode Loterij. Copyright: Roy Beusker