Gemeente Goes

Lijsttrekkersdebat Goes in de Mythe

Op woensdag 17 februari is er onder leiding van Peter Joosse een lijsttrekkersdebat in Theather de âMytheâ. Alle aan de verkiezingen in de gemeente Goes deelnemende partijen doen mee aan het debat. Aan de hand van stellingen discussiëren steeds twee lijsttrekkers met elkaar. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

In zeven korte debatten gaan steeds twee lijsttrekkers met elkaar in debat over een stelling. De stellingen zijn ontleend aan de onderwerpen die de PZC op de site www.eersthulpbijstemmen.nl heeft staan. Bij de indeling van de debatten is geprobeerd een zo levendig mogelijk debat mogelijk te maken. Daarom worden de lijsttrekkers bij de eerste stelling aan een politieke âtegenpoolâ gekoppeld en bij de tweede stelling aan een politieke âconcurrentâ. Hierbij zullen dus vooral de verschillen tussen de lijsttrekkers duidelijk gemaakt moeten worden.
Tijdens de pauze er de mogelijkeheid om een reactie, een vraag, een opmerking of een stelling in te dienen. Na de pauze volgt een discussie met het publiek en de lijsttrekkers.