Academisch Medisch Centrum Universiteit van Amsterdam

wetenschapsagenda

februari 2010


17/2

Symposium

Bijeenkomst over 'Ontwikkelingen in de acute zorg'. Het AMC verricht zijn kerntaken (patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek) onder het motto 'The professional in the lead': leidinggevenden worden geacht hun domein grondig en van binnenuit te kennen. Onder de titel 'The professional in the lead', organiseert het AMC elk jaar een symposium over belangrijke ontwikkelingen in de geneeskunde. Dit jaar staat de acute zorg centraal. De bijeenkomst wordt afgesloten met een discussie onder leiding van prof.dr. L.J. Gunning-Schepers, de voorzitter van de Raad van Bestuur van het AMC. De stelling is: 'De gemiddelde verpleegkundige is onvoldoende in staat om acute situaties te herkennen'.
Plaats: AMC, Collegezaal 5

Tijd: 12.00 - 18.00 uur


Alle promoties van de faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Amsterdam vinden plaats in de Agnietenkapel, Oudezijds Voorburgwal 231, en bij grote belangstelling in de aula van de universiteit, Lutherse Kerk, Singel 411 te Amsterdam. Oraties vinden plaats in de aula.
Voor meer informatie op het gebied van medisch wetenschappelijk nieuws kunt u contact opnemen met de AMC-wetenschapsvoorlichters Edith Gerritsma, Andrea Hijmans en Connie Engelberts,
020 566 2929