Stadsdeel Amsterdam-Noord

17 februari 2010: Raadsvergadering live op internet

De raad wil de burger laten zien wat er speelt in de stadsdeelpolitiek in Amsterdam-Noord. Daarom zijn in de raadzaal camera's geinstalleerd en is een internetverbinding aangelegd. Zo kunt u op 17 februari via internet en vanuit uw luie stoel de raadsvergadering volgen.

Lijkt het u interessant om te zien hoe een raadsvergadering verloopt en welke discussies de raadsleden voeren? Of wilt u beoordelen of de raad uw belangen goed vertegenwoordigt?

Waar?

De raad nodigt u van harte uit om de vergaderingen te volgen. Onderaan de pagina 'Hoe werkt de deelraad?' vindt u de link waarop u vanaf 20.00 uur opde avond zelf de vergadering live kunt volgen. Deze link wordt pas actief vlak voordat de vergadering start.

Raadsvergadering 28 oktober 2009

Wanneer?

Bekijk hier wanneer de vergaderingen plaatsvinden. Vierentwintig uur na de vergadering kunt u de uitzending terugzien via dezelfde site. Hierop is ook een link naar het archief van de vergaderingen geplaatst.

Publieke tribune

Uiteraard bent u ook welkom de vergaderingen vanaf de publieke tribune te volgen. Elke maand vergaderen de raadsleden op het stadsdeelhuis aan het Buikslotermeerplein 2000. Het vergaderschema en de agenda van de raad vindt u op de raadspagina's van de website.

Zie ook

* Deelraad

* Hoe werkt de deelraad?

* Burgeravond

* Vergaderingen deelraad