Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Voorzitter Nederlandse Kring Bedrijfsleven opent eerste editie Dutch Mobile Networking Event 2010

Barcelona, 9 februari 2010, voorzitter van de Kring Nederlands bedrijfsleven in Barcelona, Dirk Kremer, zal de eerste editie van het Dutch Mobile Networking Event officieel openen op 17 februari aanstaande.

Inmiddels hebben er zich al meer dan 100 Nederlandse bezoekers van het Mobile World Congres zich aangemeld voor het netwerk evenement; het initiatief met enthousiasme ontvangen.

Zo ook door Dirk Kremer die onderstreept het innovatieve karakter van het Nederlandse Bedrijfsleven in Barcelona. " Naast een stad vol cultuur en kunst is Barcelona ook een inspirerende plek voor innovatieve bedrijven. Er komen steeds meer buitenlandse bedrijven en ondernemers vanuit de rest van Europa naar Barcelona. Veel innovatieve technologische bedrijven verhuizen naar deze stad. De infrastructuur en de verbindigen met de rest van Europa zijn uitstekend. Verder is er een redelijk aanbod van Spaanse en andere Europese professionals. Er zijn legio voorbeelden van bedrijven zoals Testabil, Asoma TV, IT Mobile en het Zweedse Artificial Solutions", aldus Dirk.

De netwerkborrel biedt ruimte aan 150 bezoekers die via een gecontroleerde gastenlijst uiteindelijk toegang zullen krijgen. Het netwerkevenement is een initiatief van Danny Frietman, senior adviseur bij Verdonk Klooster & Associates, en Caroline Spek van Orange Ingredients.

Het evenement wordt mogelijk gemaakt door een aantal toonaangevende partijen die op de Nederlandse markt actief zijn, waaronder: Microsoft, ConnectingHands, Capgemini, Tandberg en Service2Media. Naast de deelnemende sponsoren, zullen ook IT Executive, Connexie en Telecom Business Magazine het evenement ondersteunen als mediapraters. Tevens zijn TCN en Verdonk Klooster & Associates betrokken als netwerkpartners.

Einde bericht.Ingezonden persbericht