Ingezonden persbericht


EMBARGO tot woensdag 17 februari 2010, 16.00 uur

PERSUITNODIGING

Nederlandse winnaar wordt verrast met Europese prijs Uitreiking Smoke Free Award

Woensdag 17 februari 2010
16.00 uur
Judith van Swethuis
Peelstraat 85

Amsterdam

Pieter Amir, woonbegeleider in het Judith van Swethuis in Amsterdam, wint dit jaar de Smoke Free Award voor beste beleidsmaker. Deze prijs is toegekend omdat hij zich heeft ingespannen om als eerste psychiatrische instelling bewoners en personeel te ondersteunen bij het stoppen met roken.

Roken en psychiatrie lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden te zijn, maar Pieter legt zich daar niet bij neer. In samenwerking met STIVORO heeft hij een stoppen-met-rokentraining georganiseerd voor bewoners en medewerkers.

Op woensdag 17 februari 2010 ontvangt Pieter Amir de Smoke Free Award uit handen van Carl Simons, hoofd advies- en behandelcentrum van STIVORO. Naast de toekenning van de Nederlands award is aan Pieter Amir ook de Europese Smoke Free Award toegekend die op 1 maart in Barcelona zal worden uitgereikt.

Maak mee hoe Pieter verrast wordt. U bent van harte uitgenodigd bij dit moment aanwezig te zijn. Graag even via de mail aanmelden bij Judith Kluin, j.kluin@bijlpr.nl. U krijgt dan een bevestiging en aanvullende informatie toegezonden.