Ingezonden persbericht


BENOEMINGSBERICHT

Herman Hovestad nieuwe algemeen directeur Thieme GrafiMedia Groep

De Raad van Commissarissen van Thieme GrafiMedia Groep heeft Herman Hovestad benoemd tot algemeen directeur. Hovestad volgt Mark van der Kallen op, die aangekondigd had te zullen terugtreden.

Hovestad heeft als opdracht een coherent geheel te maken van de bedrijven binnen de groep en zo de gekozen strategie en daarmee de continuïteit van Thieme GrafiMedia Groep te waarborgen. "In mijn functie zal ik mij richten op de groep als geheel, die voldoet aan de communicatiebehoefte van de klant. Dat betekent naast het efficiënt en kwalitatief hoogwaardig printen en drukken, aandacht voor nieuwe media en crossmediale processen," aldus Hovestad.

Herman Hovestad is vennoot bij Custom Management, een maatschap die zich richt op het tijdelijk vervullen van functies op bestuurs- en directieniveau in allerlei sectoren. Hovestad heeft verschillende opdrachten uitgevoerd in ICT en dienstverlening, alsmede in de consumentensector, de semi-overheid en de industrie. Daarvoor was hij algemeen directeur van Agens en van Syntens.

Dinsdag 16 februari is voor vijf bedrijven binnen Thieme GrafiMedia Groep het faillissement uitgesproken, te weten Den Haag media groep, Thieme Amsterdam en Thieme Rotatie Nieuw Vennep, Drukkerij Groen en de PLOEG communicatie.

Thieme GrafiMedia Groep
Thieme GrafiMedia Groep, één van de grootste spelers op de Nederlandse grafimediamarkt, biedt totaaloplossingen voor communicatievraagstukken. Op het gebied van vellenoffset en printing-on-demand is de groep in Nederland marktleider. Meer informatie is te vinden op www.thiemegroep.nl.