Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 09.30 uur

Utrecht, 17-02-2010

Laffe daad

BAARN- Op dinsdagmiddag werd een gehandicapte vrouw bestolen.

Omstreeks 12.00 uur kreeg de politie de melding dat een vrouw was bestolen van haar portemonnee. De lichamelijk en geestelijk gehandicapte vrouw was aanwezig in een winkel aan de Laanstraat.

Bij de vrouw kwamen twee andere vrouwen staan met een licht getint uiterlijk. Een van de vrouwen had een hoofddoek om. Zij werd door een van de vrouwen aangesproken en kennelijk wist de andere vrouw haar portemonnee te stelen uit haar tas. De vrouwen verdwenen vervolgens.

Later merkte de vrouw dat haar portemonnee was gestolen. De vrouw, 52-jaar uit Soest, was hier hevig van ontdaan en deed aangifte bij de politie. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, district Eemland noord.

Hennep aangetroffen

BAARN- Op dinsdag werd een hennepkwekerij aangetroffen. Na binnengekomen informatie ging de politie poolshoogte nemen bij een woning aan de Van Neslaan. In de woning troffen agenten een hennepplantage aan met 188 hennepplanten. Onderzoek wees uit dat er illegaal stroom werd afgetapt. De politie heeft de zaak in onderzoek. De planten werden ingenomen ter vernietiging.