Ingezonden persbericht


De Boer bouwt tijdelijke overkapping voor Gasunie

In opdracht van BAM Leidingen en Industrie heeft De Boer, leverancier van tijdelijke en semipermanente accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen, drie installatiedelen overkapt voor Gasunie op het constructieterrein van aardgasbuffer Zuidwending in Gemeente Veendam.

Door de aanhoudende extreme weersomstandigheden zouden de geplande werkzaamheden aan drie installatiedelen mogelijk vertraging oplopen. De installaties zijn daarom voor een periode van vier weken overkapt en verwarmd, waardoor de werkzaamheden ongehinderd doorgang kunnen vinden.

Antoine Mulders VGM coördinator en Hoofduitvoerder van De Boer: 'De werkzaamheden op het terrein moesten aan zeer strenge en specifieke eisen voldoen, onder andere op het gebied van veiligheid. Als VCA en ISO gecertificeerde organisatie zijn wij als geen ander in staat dit te waarborgen.'

De Boer heeft veel ervaring met doorwerkvoorzieningen en bedrijfstops. Eerder overkapte De Boer in opdracht van SBO een brug die geasfalteerd moest worden en werd in opdracht van Nooteboom Sport een hockeyveld overkapt in verband met veldonderhoud.