Ingezonden persbericht---17 februari 2010

EDPNET MET EIGEN COMMUNITY OP HYVES.

EDPnet denkt eens te meer 'out of the box'. Op Hyves is de onafhankelijke Internet Service Provider gestart met de uitbouw van een heuse EDPnet community. Via dit interactieve forum wil EDPnet de vinger aan de pols houden van haar klanten en andere geïnteresseerden.

Feedback als basis voor nieuwe ontwikkelingen

De EDPnet community is een manier om in te spelen op bestaande behoeften bij de hedendaagse internetgebruiker. De feedback die op Hyves wordt gegeven, is mogelijk niet alleen een uitstekende basis voor het aanpassen van bestaande producten en diensten, maar kan zelfs leiden tot de ontwikkeling van nieuwe formules.

EDPnet zal via Hyves exclusieve wedstrijden lanceren en actuele topics aankaarten. De community wordt een dynamisch forum met ondermeer filmpjes en een centrale rol voor het bekende typetje 'Adje'. EDPnet hoopt op die manier de band met de klant én met andere geïnteresseerden verder te versterken.

'Als onderneming moet je blijvend in contact staan met je doelgroep. Met onze Hyve willen we op een niet-commerciële manier de band met klanten en andere geïnteresseerden nauwer aanhalen. Dit doen we door middel van filmpjes, actuele items en exclusieve wedstrijden voor vrienden van onze Hyve. Wat we net niet willen doen, is iedereen overstelpen met commerciële boodschappen', zegt Karolien Van Acker, marcom manager bij EDPnet.