Ingezonden persbericht


Persbericht Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Gloednieuw 4D-spectakel vanaf nu dagelijks te beleven bij Aviodrome

Lelystad, 17 februari 2010 - Regenbuien, mistwolken en windvlagen omringen de bezoekers van de Aviodrome tijdens het gloednieuwe 4D-spectakel, dat deze voorjaarsvakantie zijn première beleeft. De film, met in de hoofdrol GTST-acteur Mark van Eeuwen (Jack van Houten), vertelt het verhaal van een grootvader die aan zijn kleinzoon vertelt hoe hij de luchtvaart in zijn leven heeft ervaren. En de bezoekers beleven dat avontuur mee...!

Nieuwste technologie
Na een testperiode van drie maanden beleeft het grootste 4D-spectakel ter wereld in de schoolvakantie zijn officiële publiekspremière. Op een grootbeeldscherm van maar liefst 250 m2 vliegen de bezoekers in een ballon, in een historische tweedekker en in een straaljager door weer en wind. Gebruikmakend van de nieuwste technologie ervaart de kijker niet alleen de film in 3D-beeld, maar voelt hij ook nog eens de wind door zijn haren, de regen op zijn gezicht en ruikt hij de geur van kerosine. Deze film is Europa's grootste 4D experience en draait exclusief in de Aviodrome!

Avontuurlijk
Gedurende de voorjaarsvakantie en daarna zal de avontuurlijke 4D-experience 'I can fly', dagelijks te zien en te beleven zijn... Het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome aan de Pelikaanweg 50 op de Luchthaven Lelystad is dagelijks voor bezoekers geopend van 10.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van de maandagen buiten de schoolvakanties. Voor meer informatie kan men contact opnemen met de Aviodrome via tel. 0900-AVIODROME (0900-2846376; 25. ct.p.min) of via de website www.aviodrome.nl.

Noot voor redacties,