Ingezonden persbericht


Utrecht, 17 februari 2010

Dé trend van 2010:
Fruit uit eigen tuin

Optimaal resultaat!

Fruit uit eigen tuin
Carol Klein

Gebonden met stofomslag
224 pagina's
ISBN 978 90 215 4650 6
Prijs: ¤ 24,95

Vers, onbespoten en gezond voedsel uit eigen tuin is in korte tijd razend populair geworden. Sappig, zelf geteeld fruit is - naast groente uit de moestuin - dé trend van 2010. Voordat de eerste zoete aardbeien of blozende appels kunnen worden geplukt, moet er natuurlijk wel wat werk worden verricht. Fruit uit eigen tuin zet alle werkzaamheden overzichtelijk op een rij.

De plek van fruitbomen en -planten en de verzorging ervan zijn van groot belang voor het resultaat. Waar groeien aardbeien het best? Heeft een appelboom zon of juist schaduw nodig? Moet er worden bemest of niet? En hoeveel water moet je eigenlijk geven? Fruit uit eigen tuin geeft de tuinier inzicht wanneer er moet worden geplant, bemest, bewaterd, gesteund of geoogst en is zo een onmisbare hulp bij het efficiënt telen van fruit.

Tuinier Carol Klein, bij de lezers bekend van Groente uit eigen tuin en de Groente uit eigen tuin jaarplanner, geeft in Fruit uit eigen tuin op haar gebruikelijke energieke en enthousiaste manier al het groenadvies dat nodig is om aan de slag te gaan met het telen van fruit. Fruit uit eigen tuin is een praktische gids, boordevol heldere adviezen en tips voor zowel beginners als meer ervaren amateur-fruittelers. Naast favoriete fruitsoorten als peren, appels en aardbeien komen ook minder voor de hand liggende soorten aan bod, zoals citroenen, vijgen, moerbeien en cranberry's.

Fruit uit eigen tuin is een onmisbaar naslagwerk en een prachtig cadeau voor iedere tuinliefhebber!

Over de auteur

Carol Klein is één van de invloedrijkste tuiniers van Groot Britannië. Zij is medepresentator van het populaire tuinprogramma Gardeners' World en schrijft diverse columns. Carol Klein heeft een eigen kwekerij in Devon. Eerder verschenen van haar Groente uit eigen tuin en de Groente uit eigen tuin jaarplanner.
Ingezonden persbericht