Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Contact met de overheid

Brief aan de Tweede Kamer over onderzoek ombudsman naar telefonische dienstverlening overheid

17 februari 2010

Brief van de staatssecretaris aan de Tweede Kamer over het onderzoek van de nationale ombudsman naar telefonische dienstverlening van de overheid.

Reactie van de staatssecretaris op het rapport "Toets een 1 ... Toets een 2... Toets een 3... Wat kan ik voor u doen; een onderzoek naar telefonische dienstverlening door de overheid" dat op 14 januari door de nationale ombudsman is uitgebracht. Dit rapport is een vervolg op eerdere onderzoeksrapporten van de Nationale ombudsman met aanbevelingen over de schriftelijke communicatie tussen burger en overheid. De vaste commissie voor Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft de staatssecretaris bij brief van 8 februari 2010 (kenmerk 2010Z00882/2010D06752) verzocht om een kabinetsreactie op dit rapport aan de Kamer te zenden ten behoeve van het algemeen overleg op 10 maart 2010 over Dienstverlening en (interbestuurlijke) administratieve lasten.

Bestanden


* Brief over onderzoek nationale ombudsman naar telefonische dienstverlening overheid| Pdf-icoon Pdf-bestand Zie het origineel