De Huisdrukker en SUM= samen verder


deHuisdrukker en Franchise Factory, onderdeel van SUM= gaan een verregaand samenwerkingsverband aan

ROTTERDAM, 20100217 -- Ramon van Wingerden van deHuisdrukker heeft besloten tot deze samenwerking om de formule verder te ontwikkelen en te verbeteren. Van Wingerden: `SUM= is een professionele partij. De samenwerking biedt vele voordelen. Daarbij is er een zeer goede klik tussen beide organisaties en de mensen. Een belangrijke voorwaarde voor succes.' Franchise Factory heeft per 1 februari een belang genomen in deHuisdrukker. Franchise Factory is ontstaan na een initiatief van SUM=, de grootste onafhankelijke grafische dienstverlener van Nederland. De overige aandelen zijn in handen van Ramon van Wingerden en Wim Groels, oprichters van deHuisdrukker.

Franchise Factory heeft per 1 februari een belang genomen in deHuisdrukker. Franchise Factory is ontstaan na een initiatief van SUM=, de grootste onafhankelijke grafische dienstverlener van Nederland. De overige aandelen zijn in handen van Ramon van Wingerden en Wim Groels, oprichters van deHuisdrukker.

René Bos, is aangenomen als algemeen directeur van deHuisdrukker. Van Wingerden: `René Bos is de juiste man voor de professionele uitbouw van onze formule vanwege zijn kennis en kunde van het vakgebied. Hij zal zich toeleggen op de vernieuwing van de formule en de groei. Wij zijn erg blij met zijn komst.' Bos is afkomstig van Euromail waar hij als regio directeur werkzaam was.

Ook René van Dijk van SUM= is blij met de samenwerking.`Zowel de samenwerking met deHuisdrukker als de oprichting van Franchise Factory sluiten aan op de strategische ambities van SUM=. In een sterk veranderende markt, mede als gevolg van de economische situatie, zien wij mogelijkheden'.

deHuisdrukker telt op dit moment 23 vestigingen in Nederland. SUM= is een organisatie, met ruim 70 mensen, die met verschillende activiteiten vanuit Amsterdam en Rotterdam de volledige dienstverlening aanbiedt rondom communicatie producties.

Sumis





Ingezonden persbericht