Ingezonden persbericht


Snackfabrikant duikt in filmindustrie!

Vanreusel Snacks sluit deal met Sony Pictures Animation

Het familiebedrijf Vanreusel Snacks, producent van snacks voor de horeca, zet een opmerkelijke marketingstap.

In haar drive naar een nieuwe en spannende vorm van promotie is het familiebedrijf erin geslaagd de exclusieve Benelux-imagerechten van de animatiefilm "HET REGENT GEHAKTBALLEN" te verwerven.

"HET REGENT GEHAKTBALLEN" is een 3D-animatiefilm die vanaf 17 februari 2010 in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. In deze film is Flint, een jonge uitvinder, vastberaden iets te maken dat de mensen in zijn kleine dorpje gelukkig maakt. Wanneer de machine van Flint het hele dorpsplein vernietigt, is hij er zeker van dat zijn uitvindercarrière voorbij is. Tot er iets ongelooflijks gebeurt: zijn machine werkt en het eetbare weer is een groot succes. Maar wanneer de mensen gulzig om meer en meer voedsel vragen, begint de machine raar te doen en loost hij spaghettitornado's en reusachtige gehaktballen.

Natuurlijk hoort hier een passend product bij. Daarom werd de nieuwe snack Flint Mix ontwikkeld, die exclusief in de horeca verkrijgbaar is, gekoppeld aan een uniek spaarsysteem. Consumenten krijgen bij aankoop van één Flint Mix 2 kaarten met daarop de hoofdpersonen uit de film. Men kan sparen voor een compleet memory/kwartetspel van 20 kaarten van deze in de VS al groots ontvangen film.

Vanreusel oriënteert zich nu ook al op filmjaar 2011.