Ingezonden persbericht


PersberichtZwolle, 09 februari 2010

CDA brengt werkbezoek aan gemeente Dinkelland

Woensdag 17 februari a.s. brengt een delegatie van de CDA Statenfractie Overijssel een bezoek aan de gemeente Dinkelland. Tijdens het werkbezoek komen verschillende politiek-maatschappelijke onderwerpen die in Dinkelland spelen aan bod.

Programma
Om 13.30 uur wordt de delegatie in het gemeentehuis van Denekamp ontvangen door het college van B&W, waar de ontwikkeling van de plannen ten aanzien van het voormalig klooster en het ontwerp van het bestemmingsplan van Oude Hengel in Ootmarsum worden toegelicht. Om hier een concreet beeld bij te krijgen, trekt de delegatie om 14:15 Ootmarsum in om bovengenoemde locaties te bekijken.

Het programma wordt vanaf 15:15 uur vervolgd in Noord-Deurningen, waar wethouder R. Engbers tijdens een bezoek aan het nieuwe Kultuurhoes toelichting zal geven. Het werkbezoek wordt om 16:00 uur afgesloten op het gemeentehuis van Denekamp door wethouder E. Kleissen, die zal spreken over Natura2000, met name over de ontwikkeling van de beheerplannen en de brief aan Gedeputeerde Staten ten aanzien van Natura2000.
---