Rochdale


15 februari 2010
Woningstichting Rochdale kiest huurder van het jaar

Woningstichting Rochdale kiest op 17 februari in restaurant Fifteen in Amsterdam de huurder van het jaar 2009. Dat houdt in dat deze persoon een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan een veilige, schone en gezonde leefomgeving in de buurt waar hij of zij woont. Een vakjury heeft negen genomineerden geselecteerd. Naast een winnaar is er een tweede en derde prijs.

De genomineerden
De genomineerden zijn Gerda Makkinje-Passchier uit A'dam Zuid, Sjoukje Stokhof en Elizabeth 'Bep' Wildbret woonachting in het Westerpark, Fatma Sezgin die woonachtig is in A'dam Noord, Ine Liebregts en Terence Groenhart uit A'dam Zuidoost, Hennie de Leth uit Diemen, Bart van der Voort uit Zaandam en Gerda Labordus.

Leefbare wijken
Rochdale organiseert deze verkiezing met als doel het krijgen van leefbare wijken waarin veel verschillende mensen op een prettige manier kunnen samenleven. De gedachte erachter: door anderen op een positieve manier te inspireren, krijg je deze leefbare wijken. Goed voorbeeld doet goed volgen. Vorig jaar is deze verkiezing voor het eerst gehouden. Leon Ummels uit Oud Zuid was toen de gelukkige winnaar. De enige vereiste is dat de persoon die wordt aangemeld voor de verkiezing bij Rochdale huurt.

Buurtbewoner
Vanwege het grote succes wordt de verkiezing dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Alle genomineerden zijn aangedragen door buurtbewoners. De winnaar krijgt naast de eeuwige roem een reis aangeboden.

Uitnodiging
U bent bij deze uitgenodigd om de verkiezing bij te wonen. Wanneer: woensdag 17 februari om 17:00 uur in restaurant Fifteen, Jollemanshof 9 te Amsterdam.


-o-o-