GroenLinks Rotterdam

U I T N O D I G I N G

GroenLinks presenteert plan energiebesparing voor huiseigenaren

GroenLinks schiet Rotterdamse huiseigenaren te hulp bij het energiezuinig maken van hun woning. "De sterk verouderde woningen in de stad lekken aan alle kanten energie", zegt GroenLinks-lijsttrekker Arno Bonte. "We kunnen daar een enorme energiewinst boeken". Op vrijdag 19 februari presenteert hij tijdens een duurzaam ontbijt met groene ondernemers en milieuwethouder Rik Grashoff een plan voor één allesomvattend product voor energiebesparende maatregelen in particuliere woningen.

Tijdens de bijeenkomst presenteert Tweede Kamerlid Kees Vendrik (GroenLinks) een initiatiefwet om opwekking van duurzame energie door huishoudens te stimuleren. "Veel particulieren willen graag in groene energie investeren, maar nog voordat ze zich een weg gebaand hebben door het oerwoud van bureaucratische regeltjes, is de subsidiepot al leeg. Daar moet verandering in komen", aldus Vendrik.

Locatie: Zaal de Unie, Mauritsweg 35, Rotterdam.
Datum: vrijdag 19 februari

Programma:

09:00 inloop met duurzaam ontbijt
10:00 aftrap door milieuwethouder Rik Grashoff
10.15 presentatie klimaatlening voor huiseigenaren door lijsttrekker Arno Bonte 10.30 gesprek met marktpartijen
11:00 presentatie initiatiefwet door Tweede Kamerlid Kees Vendrik 11.15 gesprek met marktpartijen
11.45 slotwoord wethouder Rik Grashoff

U bent van harte welkom om het ontbijt en de presentaties bij te wonen. U kunt zich aanmelding via j.kratzenberg@bsd.rotterdam.nl.


---
GroenLinks Rotterdam