ID&T



We tellen af tot vrijdag; Nachtburgemeester verkiezingen 2010

18-02-2010 - Een belangrijke nacht voor Amsterdam is bijna aangebroken! Nog even en Kristel Mutsters en Josine Neyman geven na twee intensieve, maar interessante jaren de titel van nachtburgemeester door. In de Melkweg zullen de uiteindelijk vijf kandidaten het live tegen elkaar opnemen. Naast de vote van de vakjury, is de stem van het publiek van grote invloed. Jij bepaalt mede wie onze nieuwe nachtburgemeester 2010-2012 wordt! De kaarten gaan hard, dus spread the word. En, zorg vooral dat je erbij bent!

Nog even de vijf kandidaten en collectieven op een rij; Jennifer Hopelezz, Vereniging voor Amsterdamse Nachtcultuur bestaand uit Bas Engels, Tom Laterveer en Duncan Stutterheim, Isis van der Wel en de nachtraad, K.I.S.S. bestaand uit Dimitri Madimin Itamar Gilboa, Waldy Brewster en Phillip Powel en tot slot Nachtcommissie DENDEREND! AMSTERDAM!

Naast de kandidaten zullen er ook verschillende politici aanwezig zijn om hun visie over de nacht te geven waarna ze natuurlijk de hemd van het lijf gevraagd wordt! Natuurlijk wordt de nacht afgesloten met een groots feest! We vieren immers een afscheid, een huldiging en een nieuw tijdperk voor de Amsterdamse nacht!

Datum: 19 februari 2010
Tijd 22.00 - 04.00 uur (voor 24.00 binnen zijn!) Locatie: Melkweg The Max
Entree: 6 euro