RTL Group

Elke dag uitverkoop bij Vanvoordeel.nl

Vandaag start RTL Nederland met Vanvoordeel.nl. VanVoordeel.nl biedt de consument 24 uur per dag, 7 dagen per week het gemak van aankopen doen vanuit huis tegen een scherpe prijs.

Op VanVoordeel.nl kan de consument producten bestellen van een groot aantal bekende en gevestigde on- en offline A-merken met veel korting. Dit zijn producten uit uiteenlopende categorieën als elektronica, CDs en DVDs, sport, lifestyle, gadgets, speelgoed, kleding, huis en tuin. Ook worden er seizoensartikelen aangeboden via VanVoordeel.nl, zoals kampeerartikelen en artikelen rondom themas als Valentijnsdag en Moederdag. Naast verschillende dagaanbiedingen kan ook worden geboden via de veilingoptie, waarmee consumenten zelf de prijs bepalen. RTL is voor VanVoordeel.nl een samenwerking aangegaan met een aantal strategische partners.

Arno Otto, Managing Director Digital Media van RTL Nederland: Nederlanders zijn gek op voordeel. Wij zijn een bedrijf in het hart van de Nederlandse samenleving en willen inspelen op die natuurlijke behoefte. VanVoordeel.nl biedt de consument voordeel op een presenteerblaadje, mooie producten voor een scherpe prijs. Bovendien past dit nieuwe platform binnen de strategie van RTL om haar bedrijfsactiviteiten uit te breiden naar nieuwe markten. De start van VanVoordeel.nl wordt ondersteund door een opvallende promotiecampagne. Deze campagne is te zien en te horen bij de televisiezenders van RTL, Radio 538 en het netwerk van rtl.nl. In de commercials is een bijzondere rol weggelegd voor een zeer bekende RTL-stem.

Website: VanVoordeel.nl

---

Noot aan de redactie:voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sabine Scholten, Corporate Communicatie RTL Nederland via tel. 035 - 671 84 of sabine.scholten@rtl.nl.