TROS

STERREN.NL ACADEMY OPENT HAAR DEUREN VOOR TWEEDE SEIZOEN

Vrijdag 19 februari is het zover: de opleiding voor Nederlandstalig zangtalent gaat weer van start. Na een succesvol eerste seizoen gaan de deuren van de TROS STERREN.NL ACADEMY weer open. In totaal krijgen vijf kandidaten de kans om zich in de tiendelige serie te ontwikkelen tot artiest.

In de eerste aflevering van de STERREN.NL ACADEMY nemen we een kijkje bij de audities. Uit vele honderden inschrijvingen nodigde Sterren.nl de beste talenten uit. Hoe brengen ze het ervan af? Kunnen ze overweg met de zenuwen? En kunnen ze ook onvoorbereid een ander nummer zingen?

De jury, bestaande uit Jan Keizer, Ronald van Grootel (platenmaatschappij CNR) en Menno Muis (artiestenmanager), komt gegarandeerd voor moeilijke keuzes te staan. In het programma krijgen de vijf kandidaten workshops, optredens, fotoshoots en ontmoeten ze veel bekende artiesten.

Het programma STERREN.NL ACADEMY wordt wekelijks uitgezonden op het digitale kanaal Sterren 24 en op de regionale omroepen RTV Noord-Holland, RTV Rijnmond, RTV Utrecht en Omroep Brabant.

Presentatie: Kees Tol

Voor meer informatie: www.sterren.nl



TROS