Ingezonden persbericht

Bosal Groep benoemt Aad Goudriaan als nieuwe CEO

De Bosal Groep heeft vandaag bekend gemaakt dat Aad L. Goudriaan met ingang van
1 april 2010 is benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) van de Bosal Groep. Goudriaan was sinds 2004 president-directeur bij DAF Trucks N.V. en vice-president Paccar Inc.

Karel Bos (1928), voorzitter van de Bosal Groep zegt hierover: "Ik ben zeer verheugd met de komst van Aad naar de Bosal Groep. Hij heeft zijn sporen verdiend als inspirerend topman van een internationaal opererende onderneming. Niet in de laatste plaats gedurende de recente uitdagende en moeilijke economische periode."
Hij vervolgt: "Aad en ik kijken op vergelijkbare wijze naar mogelijkheden en uitdagingen die op ons pad komen. Ik kijk dan ook uit naar het moment dat hij bij ons gaat beginnen en het roer in handen neemt. De lange termijn visie van de Bosal Groep is om voortdurend met innovatieve producten de kansen in groeiende markten uit te bouwen. Onze producten moeten bijdragen aan het verlagen van emissies en de veelzijdigheid van auto's vergroten."

Aad Goudriaan: "Het is een prachtige kans om bij de Bosal Groep te starten en een bijdrage te leveren haar toekomst gestalte te geven. Bosal is een platte, doortastende en slagvaardige organisatie die uitstekend in staat is om mondiaal te groeien op het moment dat de recessie afneemt."

Aad Goudriaan (50), studeerde in Rotterdam af als Ingenieur Scheepvaarttechniek en heeft een Master's Degree Business Administration (MBA) van Nijenrode. Goudriaan is getrouwd en heeft drie zonen. Hij trad in 1987 in dienst bij DAF Trucks N.V. en bekleedde achtereenvolgens managementposities in logistiek, productie en marketing en sales voordat hij in 2004 werd benoemd tot president-directeur van Daf Trucks N.V.

EINDE BERICHT