Ingezonden persbericht


Die Q-ochtendshow mit Ruud de Wild präsentiert: Die Deutsche Dreizehn

Amsterdam, 12 februari 2010

Aanstaande vrijdag is het weer zo ver! Na het succes van Die Deutsche Dreizehn in 2009, kan een vervolg in 2010 niet uitblijven. De lijst met de dertien beste Duitse platen ooit gemaakt zal vrijdag 19 februari tussen 7.00 en 9.00 uur worden uitgezonden op Q-music. Niemand minder dan schlagerheld Dieter Koblenz zal live aanwezig zijn, uiteraard voorzien van zijn orgel. Dieter zal de lijst op een speciale manier gaan openen.

Luisteraars kunnen via www.q-music.nl hun stem uitbrengen op hun favoriete Duitstalige hit. Onder anderen Nena, Matthias Reim, Falco, Marianne Rosenberg en Udo Jürgens zijn terug te vinden in de lijst waar uit gekozen kan worden. Daarnaast maakt men de hele ochtend kans op een geweldig Duits prijzenpakket met daarin bier, bokworsten en een cd met de grootste schlagerhits.

Ruud de Wild heeft er nu al zin in: 'Das ganze Q-music Ochtendshow-team freut sich auf die tolle Sendung von nächsten Freitag! Wir werden wieder eine fantastische Show machen mit den besten Deutschen Muzik'.

De Q-ochtendshow met Ruud de Wild is iedere werkdag te beluisteren bij Q-music tussen 06.00 uur en 09.00 uur. Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel en via www.q-music.nl.