Ingezonden persbericht


Sprinter beantwoordt vragen van Twitter-volgers
Jan Bos in eerste Olympische twinterview

. Vrijdag 19 februari, 8 uur 's avonds live tweets via #TWJB en #os2010 . Wordt London 2012 wel of niet zijn 6e Spelen met broer Theo?

Leiden, 19 februari 2010 - Fietst Jan Bos samen met zijn broer Theo tijdens de Olympische Spelen van 2012 in London? Of zet hij zijn sportcarrière voort in het curling? Wat waren zijn mooiste Spelen? Dit zijn vragen die schaatser Jan Bos vrijdagavond 19 februari kan verwachten in een rechtstreeks micro-interview - een twinterview - op Twitter. Bos heeft op Twitter meer dan elfhonderd volgers en dat aantal groeit nog met het uur. Vrijdagochtend (Canadese tijd) zit Bos in Vancouver speciaal voor zijn volgers achter zijn laptop om zoveel mogelijk twitteraars rechtstreeks te beantwoorden. Voor zijn Nederlandse volgers is het dan 8 uur 's avonds.

De Spelen zijn voor sprinter Bos voorbij, maar hij is tot het eindspektakel bij de Nederlandse ploeg in het Olympisch dorp. En hij blijft zijn achterban op de hoogte houden van wat er allemaal gebeurt. Bos twittert er sinds zijn aankomst in Vancouver vorige week lustig op los. In korte tijd heeft hij al een grote schare volgers gekregen op het populaire berichtjesmedium Twitter. Bos zal zijn volgers zelf via 'tweets' oproepen om hem tijdens het twinterview het hemd van het lijf te vragen. Het twinterview is - onder andere via het Tweetdeck - te volgen via #TWJB en #os2010.

Meet & Greet
Bos beloont de steller van de - in zijn ogen - meest bijzondere of leuke vraag met een Meet & Greet. De plaats en het tijdstip van die ontmoeting worden nog nader bekend gemaakt, maar zijn in ieder geval ruim na de Spelen.

Over Hofmeier
Hofmeier financiële detachering sponsort sinds 2008 een eigen professionele schaatsploeg. Natasja Bruintjes, Marja Vis, Jan Bos, Jacques de Koning, Beorn Nijenhuis, Pim Schipper, Jurre Trouw en Berden de Vries vormen onder leiding van Jan van Veen en Ron Neymann de Hofmeier Schaatsploeg. Hofmeier financiële detachering is gevestigd in Leiden en gespecialiseerd in het inzetten van de juiste financieel specialist, zowel op interim als permanente basis. Meer informatie op www.hofmeier.nl


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht