Provincie Noord-Holland

Provincie sponsort nieuwe expositie bij Beeld en Geluid

12 februari 2010 - Nieuwsartikel

InScène is de nieuwe interactieve tentoonstelling over Nederlands televisieseries, gesponsord door de provincie Noord-Holland.

Deze expositie laat bezoekers als het ware in een scène stappen van een televisieserie. Van soap tot sitcom en van detective tot ziekenhuisserie, InScène is van 19 februari tot en met 31 oktober te zien bij Beeld en Geluid in Hilversum.

Bekende Nederlandse acteurs als Marc Klein Essink, Marcel Musters en Ferry Doedens trekken bezoekers virtueel mee in de wereld van een ziekenhuisserie, soap, of detective. Je kunt zelf de rol van acteur, regisseur of schrijver op je nemen in zeven interactieve studioâs maar ook gewoon rustig oude fragmenten bekijken van dramaseries als Medisch Centrum West, Dunya en Desie, Hertenkamp, GTST of Oud Geld.

Sponsoring

De provincie sponsort meerdere sport- en culturele evenementen in Noord-Holland. Evenementen waar deelnemers en bezoekers plezier aan beleven. In 2009 heeft de provincie de tentoonstelling â50 jaar Studio Sport in Beeldâ ook bij Beeld en Geluid gesponsord. Andere evenementen die de provincie sponsort zijn: Sail 2010, Uitmarkt, Bevrijdingspop Haarlem, Dam tot Damloop en het NH-Wielerweekend.
---