Ingezonden persbericht


Geachte redactie,

Jonge Democraten veilen Amsterdamse vrijheden

De Jonge Democraten Amsterdam vragen zaterdag 20 februari aanstaande op ludieke wijze aandacht voor de Amsterdamse vrijheden. De politieke jongerenorganisatie maakt zich zorgen nu deze vrijheden lijken te worden beperkt in de hoofdstad.

De Jonge Democraten vinden dat het tijd wordt dat er een einde komt aan de beperking van de vrijheid van Amsterdammers. Zij denken hier ondermeer aan de beperkingen van openingstijden in het uitgaansleven, het truttige terrasbeleid en het alsmaar toenemende cameratoezicht. JD Amsterdam voorzitter Melanie van der Horst: "Het stadsbestuur van Amsterdam heeft de laatste jaren onder meer het uitgaansleven, studentenhuisvesting en privacy in de uitverkoop gezet. De JD Amsterdam werpt zich op om deze zaken van de ondergang te redden. Dit zullen we aankomende zaterdag uitbeelden door middel van een veiling.

Op zaterdag 20 februari van 12.00 tot 14.00 uur zal de veiling van Amsterdamse vrijheden plaatsvinden op het Marie Heinekenplein. Graag nodigen de Jonge Democraten Amsterdam u uit hierbij aanwezig te zijn.

~

Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen middels onderstaande contactgegevens.