Ingezonden persbericht


Persbericht

Politiek debat in bunker 'Een fractie in tijd'
Datum 17 februari 2010

Op zaterdag 20 februari 2010 vind een uniek, live via internet te volgen, debat plaats tussen onderstaande lijsttrekkers voor de Gemeenteraadsverkiezingen in Eindhoven. Het debat zal plaats vinden in een afgesloten bunker die voorzien is van 25 camera's en 16 microfoons. Kijkers kunnen via een internet chat live vragen stellen aan de lijsttrekkers. Dit kunnen politieke maar ook persoonlijke vragen zijn om de mens achter de politicus te leren kennen.

Deelnemers aan het Debat:
Mary Fiers (PvdA), Maarten Houben (CDA), Monique List (VVD), Kees Rijnders (leefbaar Eindhoven), Mary-Ann Schreurs (D66), Rens ten Hagen (De Stadspartij), Johan Vlemmix (Partij van de Toekomst), Mostafa Abbou (Eindhoven Nu), Rudy Reker (Lijst Pim Fortuin), Gerero van der Heijden of Conny van Rooy (Partij van Mens en Spirit), Renate Richters (GroenLinks Eindhoven) o.v.b.

Om 17.00 uur start een persconferentie voor de aanwezige pers. Alles is live te volgen is via internet. De politici zullen om 18.00 uur de bunker in gaan en daar 4 uur lang in een gemoedelijke sfeer in debat gaan. Na afloop heeft de Pers nog de gelegenheid om enkele vragen te stellen aan de lijsttrekkers.

Zaterdag 17.00 - 23.00 uur: www.studiovlemmix.tv