Garra Rufa Fish Spa; de Wellness Trend van 2010


Speciaal voor schoonheidssalons in Nederland en België

BREDA, 20100220 -- Garra Rufa Nederland is leverancier van originele Turkse Garra Rufa vissen. Al vele eeuwen maken mensen met huidaandoeningen gebruik van de helende werking van deze bijzondere vissen. Nieuw in Nederland en België is het inzetten van de Garra Rufa visjes als cosmetische huidpeeling in de schoonheidsbranche.

De Garra Rufa vis, ook wel doktervis of knabbelvis genoemd, heeft zijn oorsprong in de warme wateren van Turkije, Iran en Irak. De knabbelvis zuigt de dode huid en huidschilfers af van de opperhuid, maar laat daarbij de onderliggende huid met rust. Tijdens het verwijderen van de dode huid scheidt de knabbelvis een enzym af die een gezonde en vitaliserende uitwerking heeft op de onderliggende huid. De knabbelvis heeft een regenererende werking op onder andere de volgende huidaandoeningen: psoriasis, eczeem, eelt.


Garra Rufa Nederland ontwikkelde een eigen lijn Garra Rufa FootSpas, speciaal voor schoonheidssalons in Nederland en België. De Garra Rufa FootSpa wordt aan deze salons als totaal concept geleverd, inclusief Garra Rufa visjes, professionele filtertechnieken, installatie en instructie. De Garra Rufa FootSpa wordt nu al omschreven als dé wellness trend van 2010. Er zijn al schoonheidssalons in Purmerend, IJsselstein en Waalwijk die een Garra Rufa FootSpa hebben geinstalleerd.

www.garrarufa.nl