RTL Group

Sonja Bakker doet haar verhaal bij Carlo & Irene: Life 4 You

Zondag 21 februari is dieetgoeroe Sonja Bakker te gast bij Carlo & Irene: Life 4 You. In het RTL 4-programma zal zij voor het eerst haar verhaal doen over haar drastische besluit afgelopen zomer om rigoureus een punt te zetten achter haar carrière. Ze stopte met haar boeken en tijdschriften en verdween daarna uit de schijnwerpers. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en zondag vertelt Sonja over de verrassende dingen die zij binnenkort gaat doen.

Naast Sonja Bakker komt ook Beau van Erven Dorens langs. Hij komt praten over het tweede seizoen van het veelbesproken CQC. Presentatrice Lauren Verster vertelt het nieuwe seizoen Lauren Verslaat, waarin ze vaak in schokkende en levensbedreigende situaties terecht komt, en Rudolph richten zich op de Turkse keuken. Bovendien is er weer een talent battle, waarin twee jonge muzikale talenten het tegen elkaar opnemen.

Uitzending: zondag 21 februari, vanaf 17.25 uur

Website: life4you.nl

---

Noot aan de redactie: nieuw fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel. 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.