Officiële opening weekendschool Stichting Pet'je af Utrecht


Weekendschool Utrecht Kanaleneiland, kiest een andere aanpak

UTRECHT, 20100218 -- De derde vestiging van Stichting Pet'je af opent zondag 21 februari 2010 officieel haar deuren in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Verschillende partijen hadden een "weekendschool wens". Deze wens is nu in vervulling gegaan. Uit naam van de gemeente Utrecht verricht Wethouder Rinda den Besten de officiële niet lintjesdoorknippende openingshandeling.  

De kinderen van Pet'je af hebben tijdens het eerste blok naar de opening toegewerkt. Ze hebben gewerkt aan de uitnodiging, het persbericht en het thema. Het kan dan ook niet anders dat de kinderen alles op de dag van de opening zullen gaan regelen. Van de presentatie tot het verzorgen van de catering. Alles wordt door de kinderen zelf gedaan.

Op deze dag zullen verschillende personen aanwezig zijn die u meer kunnen vertellen over de Pet'je af aanpak. Na het officiële gedeelte is er de gelegenheid om interviews af te nemen met de kinderen, ouders, coaches en/of de oprichter van Stichting Pet'je af!

U bent van harte uitgenodigd om vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur bij de officiële opening van Stichting Pet'je af aanwezig te zijn. Wij vernemen graag of u langskomt. U kunt hiervoor de onderstaande contactgegevens gebruiken. De overige informatie kunt u vinden in de bijgesloten uitnodiging.

Waarom werkt Pet'je af?
Het concept van Stichting Pet'je af werkt. De combinatie van werken met onze kinderen en betrokkenheid van hun ouder(s) en/of verzorger(s) blijkt de sleutel van het succes. De kinderen komen niet alleen thuis met verhalen, maar dagen ieder blok (thema) hun ouders uit om mee te gaan in hun reis waarin ze hun wereld vergroten. Op deze manier zien de kinderen en de ouders dat ze niet naast de maatschappij leven maar er middenin staan.


| TIJD 14.00 uur tot 16.00


| LOCATIE Trumanlaan 60, Utrecht (schoolgebouw Hart van Noord)



"Dit is egt mijn droom om zoiets te kunnen doen en dit is dan mijn kans om hem te kunnen pakken. Maar dan moet u wel mij kiezen!"

Ingevuld door een 11-jarige deelnemer van Stichting Pet'je af
op het sollicitatieformulier.





Ingezonden persbericht