Ingezonden persbericht


PvdA-etalage-route aanstaande zondag geopend

Aanstaande zondag om 12.30 zal PvdA-lijsttrekker Jan Hamming de etalage-route openen die voert langs 6 etalages die de Rode thema's artistiek verbeeld

Het Tilburgse raadslid en kunstenares Tine van de Weijer heeft de afgelopen weken op zes locaties in Tilburg bijzondere verkiezingsetalages ingericht.

Aan de Gasthuisring 5 is een bouwetalage ingericht met als thema: "Op Jan kun je Bouwen".

Galerie Gust van Dijk aan Tivolistraat werd "Het Palet van Jan" met het accent op bijzondere portretten van lijsttrekker Hamming met bij elk ''schilderij'' een palet waarop in plaats van verf mensen in alle kleuren van de regenboog zijn afgebeeld.

De delicatessenwinkel/lunchroom Mango's aan het Koningsplein 247 kreeg vanwege de Zuidamerikaanse achtergrond drie met Jan Hamming bloeiende cactussen onder het motto 'Jantje in elk Handje'.

"Jan Gaat voor Goud" in de Pieter Vreedestraat maakt een verwijzing naar de Olympische Winterspelen.

Klap op de vuurpijl is Lochtstraat 10 (pal tegenover de grote AH) waarbij refererend aan de welbekende leus van de grootgrutter dat hij op de kleintjes let 'Ook Jan Let op de Kleintjes' het thema is. Met de aanleg van twee Cruijffcourts en met reclame voor de jeugdsportpas waarmee duizenden kinderen goedkoop kunnen sporten.

De etalage in Tuinstraat 69 heeft als titel: Kies Jan, dat werkt.

Op zondag 21 februari zal Jan Hamming om 12 u de etalagetocht starten aan Koningsplein 247. Voor de fietstocht is iedereen die dat wil welkom en het bezoek aan de etalages en een afsluitend hapje en drankje duurt tot max. 13.30u.

Gasthuisring 5 : Op Jan kun je Bouwen
Lochtstraat 10: Ook Jan let op de Kleintjes
Tivolistraat 22: Het Palet van Jan
Koningsplein 247: Jantje in elk Handje
Tuinstraat 69: Kies Jan dat Werkt
Pieter Vreedestraat 23, So Chic: Jan gaat voor Goud

De afsluiting zal om 13.30 uur bij Cafe Bolle aan het Piusplein nr. 8 te Tilburg plaatsvinden.

Zie het