IKON
OBA Live weekoverzicht 22 tm 26 februari

W E E K O V E R Z I C H T

OBA Live op Radio 5

HUMAN, LLINK, NMO/NIO, IKON

Maandag 22 t/m 26 februari 2010

19.00-21.00 uur

* Maandag 22 februari

Omroep: Llink, presentatie: Mieke Spaans

Mieke Spaans spreekt met 'chef Globalisering' Evert Nieuwenhuis over het laatste globaliseringsnieuws.

* Dinsdag 23 februari

Omroep: NMO/NIO, presentatie: n.n.b.

Een gesprek met journalist en antropoloog Oskar Verkaaik. Hij is schrijver van het boek 'Ritueel Burgerschap' en is gespecialiseerd in Pakistan.

* Woensdag 24 februari

Omroep: Llink, presentatie: Teun van de Keuken

Teun van de Keuken ontvangt journalist Jelle Brandt Corstius. Hij stopt als correspondent in Rusland. Eind februari start zijn tweede tv-serie over Rusland, 'Van Moskou tot Moermansk'.

* Donderdag 25 februari

Omroep: IKON, presentatie: Jurgen Maas

Op de drempel van de gemeenteraadsverkiezingen bespreekt Jurgen Maas met Gerdi Verbeet, voorzitter van de Tweede Kamer, de huidige politiek in het algemeen en de koers van haar partij, de PvdA, in het bijzonder.

* Vrijdag 26 februari

Omroep: Human, presentatie: Theodor Holman

Theodor Holman praat met Piet Hagen die een biografie van Pieter Jelles Troelstra schreef met de titel 'Politicus uit hartstocht'. Pieter Jelles Troelstra was de grondlegger van de Nederlandse sociaaldemocratie en dertig jaar lang politiek leider van de SDAP, de voorganger van de huidige PvdA.

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-21.00 uur, afwisselend verzorgd door LLink, NMO/NIO, IKON en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24 en op Salto TV. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op www.spirit24.nl resp. www.salto.nl



IKON