Gemeente Dongen

Open avond Toeristisch Platform

Publicatiedatum: 8-2-2010

Op 22 februari houdt het Toeristisch Recreatief Actieplatform (TRAP-form) een open avond in De Cammeleur. Doel is om nog meer mensen te betrekken bij het realiseren van nieuwe initiatieven in de vrijetijdssector in de gemeente Dongen. U bent welkom vanaf 19.30 uur. Na de bijeenkomst is er een informeel samenzijn in restaurant Winkk.

Het TRAP-form is vijf jaar geleden opgezet en bestaat uit vertegenwoordigers van bijvoorbeeld kunst en cultuur, de horeca, de agrarische sector en de gemeente. De leden van het TRAP-form komen graag in contact met mensen die ideeen hebben op het gebied van recreatie en toerisme. Het samenwerkingsverband van ondernemers en gemeente wil nog meer zicht krijgen op wie actief is in de sector. Tijdens de open avond is er vooral ook ruimte voor netwerken en het leggen onderlinge contacten te leggen.

Samen doen
Wilt u graag deelnemen aan de open avond? Stuur dan een berichtje naar Peter de Jongh van de dienst Ruimtelijk Beleid, e-mail: pdejongh@dongen.nl. U kunt meteen aangeven of u een onderwerp op de agenda wilt plaatsen. Na aanmelding ontvangt u een definitieve uitnodiging voor de bijeenkomst. Wethouder Joop Velthoven: Samen doen is niet zomaar een kreet. Ook met vrije tijd willen we de dingen samen doen in Dongen. Heeft u iets met dit onderwerp? Kom dan naar de open avond om te bespreken of we daar samen iets mee kunnen.