Gemeente Den Helder

Lijsttrekkers bekennen kleur 2010-02-10

De gemeente Den Helder en KopGroep Bibliotheken organiseren twee verkiezingsdebatten: op maandag 22 februari in Julianadorp en donderdag 25 februari in Nieuw Den Helder. De lijsttrekkers van alle 10 partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen bekennen kleur. Zij gaan met bewoners in discussie over vier onderwerpen die belangrijk zijn voor de buurt.

De avond wordt geopend door burgemeester Schuiling. Debatleider Delano Weltevreden van het Noord-Hollands Dagblad zal de lijsttrekkers stevig aan de tand voelen over verschillende onderwerpen. In Julianadorp spreken lijsttrekkers zich onder andere uit over de vraag of er een extra verkeersader tussen Julianadorp en Den Helder moet komen. Tijdens het debat in Nieuw Den Helder geven zij hun standpunten over de wijkvernieuwing. Is het juist wel of niet verstandig om vooral duurdere woningen te bouwen.

Het Junior College opent speciaal voor deze gelegenheid, tijdens de schoolvakantie haar deuren vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur.
Junior College
Akkerbouwstraat 1, 1786 AR Julianadorp.
Flyer Julianadorp

In Nieuw Den Helder vindt het debat plaats bij Buurtvereninging De Eendracht. De gasten worden daar om 19.00 uur welkom geheten door de band Los Elegidos. Het programma start om 19.30 uur. Dintelstraat 20
1784 GE Den Helder
Flyer Nieuw Den Helder

Bewoners die aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden op debat@denhelder.nl onder vermelding van Julianadorp of Nieuw Den Helder. Kijk voor meer informatie op www.kopgroepbibliotheken.