Gemeente Etten-Leur

Wethouder en schoolkinderen zetten aanleg wijkpark in gang

Wethouder en schoolkinderen zetten aanleg wijkpark in gang

Wethouder Jan van Hal en leerlingen van basisscholen in de wijk Schoenmakershoek zetten op maandag 22 februari a.s. officieel de aanleg in gang van het park in deze jongste woonwijk van Etten-Leur. Zij doen dat om 13.45 uur nabij het kruispunt van de Muldersweg en Barbierstraat, waar de schoolkinderen en de wethouder met vereende krachten tientallen schopjes de grond in steken.

Anderhalve week geleden is een aannemingsbedrijf in opdracht van de gemeente al begonnen met de eerste werkzaamheden. Verwacht wordt dat de aanleg van het park medio juni van dit jaar gereed is.

De werkzaamheden bestaan uit het aanpassen van de rioleringen, uitdiepen en vergroten van de waterpartij, aanbrengen van beschoeiingen, aanleg van twee bruggen voor fietsers en voetgangers, aanleg van diverse (water)speelvoorzieningen, aanleg van een multicourt en aanleg van openbare verlichting.

De kinderen die met de aanleg van de toekomstige waterspeelplaats in het wijkpark aan de slag gaan, zijn afkomstig van de scholen De Sjoester, De Leest en De Pontus. Zij worden na hun inspanningen beloond met ranja.

20100218\pwm\0633

Foto's van Carnaval

Agenda Opinieraad
Raadsvergadering

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 14 076

info@etten-leur.nl