Gemeente Maasgouw


Start Revitalisering Industrieweg e.o. Maasbracht

Op maandag 22 februari start de uitvoering van het project `Revitalisering Industrieweg e.o.' in Maasbracht. Het project betreft een volledige reconstructie van de Industrieweg, Veerweg, Kokstraat en een gedeelte van de Brouwersstraat inclusief de rotonde Brouwersstraat/Hoofdstraat.
Tot eind maart worden als eerste de werkzaamheden in de doodlopende delen van de Industrieweg en Veerweg verricht. Beide delen van de Industrieweg en Veerweg worden gelijktijdig aangepakt. Tijdens deze fase zijn geen doorgaande wegen afgesloten voor het verkeer. Alleen de doodlopende wegdelen zijn afgesloten voor het verkeer, maar er wordt zodanig gewerkt dat incidenteel verkeer voor bevoorrading doorgang kan krijgen.

De werkzaamheden binnen dit project bestaan uit de vernieuwing en verbetering van wegen, riolering, verlichting en openbaar groen. De reconstructie omvat een groot gebied en er zijn veel inwoners en ondernemers die hiermee te maken hebben. Door de complexiteit van het project is het nodig om betrokkenen continu van actuele informatie te voorzien. Daarom is voor deze reconstructie een website gerealiseerd die alleen over dit project gaat: www.inframaasbracht.nl. Kijk voor actuele informatie op deze site. U kunt via deze site ook gemakkelijk vragen stellen, opmerkingen plaatsen of klachten uiten via een contactformulier. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, krijgt u automatisch een e-mailbericht als er iets nieuws aan de site is toegevoegd. Het dagelijks checken van de site is dan niet meer nodig om toch op de hoogte te blijven!

Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00