Gemeente Oost-Gelre


Gemeente Oost Gelre
19 februari 2010


--Persbericht-

Oost Gelre Kiest-lijsttrekkersdebat op 22 februari

De politieke partijen in Oost Gelre maken zich op voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart aanstaande. Ze doen een oproep aan u om te stemmen. Maar op wie stemt u en waarom? Welke partij verdient uw stem? Op maandag 22 februari worden de lijsttrekkers daarover scherp aan de tand gevoeld tijdens het Oost Gelre Kiest-lijsttrekkersdebat, bij restaurant Beneman in Vragender.

U bent daar van harte welkom. En misschien wilt u ook mensen in uw omgeving deze tip geven. Immers, elke stem is er één die telt! Het debat vindt plaats bij restaurant Beneman, Winterswijkseweg 9 in Vragender. De zaal gaat open om 20.00 uur en het debat begint om 20.30 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje en gezellige muziek is er ook voldoende gelegenheid om met elkaar of met de kandidaten van gedachten te wisselen.

De organisatie is in handen van Weevers Elna/Groenlose Gids, Radio Gelre FM en de gemeente Oost Gelre. Wij zien u graag bij het lijsttrekkersdebat!

Noot aan de redactie
Vragen over de inhoud van dit persbericht kunt u stellen aan de afdeling Communicatie, Brandt Keegstra, telefoon 0544 - 393552.

---- --