Gemeente Urk

Ideeen voor een beter OV van en naar Urk?

Laat u horen!

Â

Het busvervoer van en naar Urk maakt onderdeel uit van de openbaarvervoer concessie IJsselmond. De provincies Overijssel en Flevoland gaan deze concessie in 2011 opnieuw aanbesteden en hebben de gemeente Urk gevraagd naar haar ideeën en visie op het busvervoer van en naar Urk.

In de structuurvisie 2025+ heeft de gemeente al een richtinggevende visie opgenomen maar met de nieuwe aanbesteding is er nu de kans om het busvervoer te verbeteren. Vooral ook omdat de nieuwe treinverbinding Zwolle-Kampen-Dronten-Lelystad (de âHanzelijnâ ) ook onderdeel uitmaakt van concessie IJsselmond, net als de huidige treinverbinding Zwolle-Kampen die wordt omgebouwd tot een sneltramverbinding. Een goede busaansluiting op deze twee lijnen kan een verbetering voor de Urker reiziger zijn.

Heeft u ideeën over het busvervoer van en naar Urk of wilt u in een bijeenkomst meepraten over de toekomst van het openbaar vervoer? Reageer dan naar de gemeente Urk. Dit kan per brief, e-mail of internet. Uw ideeën worden meegenomen en misschien wordt u uitgenodigd om mee te denken en praktische inbreng te geven tijdens een bijeenkomst met wethouder Kramer en vervoerskundigen medio maart.

Gemeente Urk
Afdeling Realisatie & Beheer
Postbus 77
8320 AB Urk
e-mail: serviceportaal@urk.nl
website: www.urk.nl (klik op gemeenteportaal / serviceportaal)